Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Lorun loppu

Blogin taival on päättynyt! Kiitos kaikille lukijoille ja tsemppaajille!

Kuten kaikki tänne tänään vaeltaneet jo varmasti tietävät, Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan tulokset olivat vuotaneet nettiin etuajassa, joten tiedekunta päätti sitten tehdä myös virallisen julkaisun tänään.

Nimeni on hyväksyttyjen listalla. Mitään muuta en oikeastaan tässä vaiheessa osaa enkä pysty sanomaan. Sen jälkeen kun näin epävirallisen listan suomi24-palstan kautta, en ole kyennyt ajattelemaan yhtään mitään selkeästi. Ajatukset juoksevat rataa Voi luoja minä pääsin voi hyvä ihme minä pääsin minä pääsin miten tämä on mahdollista olen niin onnellinen minä pääsin. Kirkkaasti elämäni paras päivä. Kirkkaasti.  En minä pysty tunteitani tähän blogipostaukseeni kunnolla edes kuvailemaan, olin kirjoittaja tai en.

Haluaisin kuitenkin tässä vaiheessa paitsi onnitella muita, jotka pääsivät, myös sanoa sanan niille, joiden nimeä ei maagisella listalla ollutkaan. Ensinnäkin, olen pahoillani puolestanne, tiedän todella miltä se tuntuu ja se tunne oli yksi hirveimmistä jonka olen koskaan tuntenut. Paljon voimia sen käsittelyyn, ja toivon ettei kukaan joka todella oikikseen haluaa anna yhden tai kahden tai kymmenen takaiskun lannistaa itseään.

Voin sanoa, että tämä tunne on jokaisen kevään työtunnin, itkupotkuraivarin ja unettoman yön arvoinen. Olen onnellisempi kuin koskaan.

Ja sitten muihin uutisaiheisiin. Kuten otsikostakin voi jo päätellä, tämä on myös Lex Superiorin tarun loppu. Blogi syntyi vertaistuen ja pään setvimisen avuksi hakuprosessia varten, ja nyt kun se on ohi, on myös minun aika antaa sen kadota - syksy tuo varmasti paljon uutta tullessaan ja epäilen, että aika blogin pitämiseen voi olla melkoisen kortilla. Kiitos kaikille lukijoille ja tsemppaaville kommentoijille, blogi pysyy täällä luettavissa vielä heinäkuun ja poistunee sitten. Harmaasudenmorsian kiittää ja kumartaa ja poistuu poksauttamaan kaappiin tätä hetkeä varten jemmatun kuohuviinipullon auki.

26 kommenttia:

  1. Onnea tuhannesti! Olin ihan varma että kyllä tuollainen työmäärä palkitaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä kun joku oli varma, itse ehdin olla kymmentä miljoonaa eri mieltä mahdollisuuksitani kuukauden aikana.

      Poista
  2. Onnittelut täältäkin! Ihan mahtavaa. Olen todella iloinen puolestasi. Nautihan opinnoista oikein kunnolla. :)

    Hyvää kesän jatkoa ja kaikkea hyvää tulevaisuudessa!

    Kiitos blogista. Sitä on ollut ilo lukea.

    Elena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varmasti nautin! En malta odottaa, että loma loppuu, ja se on jo harvinaista.

      Hyvää jatkoa myös sinne, hienoa että pidit blogista!

      Poista
  3. Oon niin iloinen sun puolesta. Teit niin valtavasti töitä. Onnea. <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa että pääsit! Toivoinkin sitä. :) Haluan kiittää sinua, sillä blogisi kannusti minua lukemaan ja sain sinulta monia hyviä vinkkejä. Hain ekaa kertaa oikeustieteelliseen, ilman mitään valmennuskursseja ja pääsin Joensuuhun. Luin kyllä niin että olin tulla hulluksi, vertaistukesi auttoi siinä. Kaikkea hyvää tuleviin opintoihisi! Toivoin kyllä, että olisit jatkanut blogia mutta ymmärrän ratkaisusi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukavaa kuulla, että olet saanut vinkkejä ja vertaitukea blogistani, ja oikein paljon onnea saavutetusta opiskelupaikasta.

      Kyllä se kaikki työ kannatti ja kaikki se hulluksituleminen muuttui merkityksettömäksi eilen (vai tulivatkohan Joensuun tulokset jo vähän aiemmin, olin lukevinani)!

      Kaikkea hyvää myös sinulle ja onnea opintoihin.

      Poista
  5. Onnea sisäänpääsystä, terveisin tuleva opiskelijakaverisi. Tosin blogisi lukeminen aiheutti mulle lähinnä ahdistusta ja huonoa omatuntoa, kun oma lukutahtini oli sata sivua päivässä, josta siitäkin lipsuin. Mutta sisällä ollaan ja se on pääasia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja onnittelut myös sinne! Calonialla tavataan.

      Lukutahti nyt on jokaisella omansa, minulle sopi tämä "järjetön" tahti, sinulle ilmeisesti tuo omasi kun sisään pääsit. Jokainen tavallaan, ja olet oikeassa että sisäänpääsy on pääasia, olivat keinot mitä vain.

      Poista
  6. Onnea! Itse luin blogiasi, vaikka hainkin kauppikseen :) Odottelen tuloksia vielä perjantaihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä tulosten odotteluun, pidän peukkuja puolestasi. Itsekin harkitsin kauppista joskus lukiossa, mutta laki kiinnosti lopulta markkinoita enemmän.

      Poista
  7. Tällä kertaa eivät ovet auenneet täydellisestä lukemiselle omistautumisesta huolimatta. Mietinkin, että haenko ensi vuonna uudestaan. Jos saan kysyä, monen pisteen päähän jäit viime vuonna rajasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani puolestasi.

      Jäin viime vuonna todella kauas, ainakin viidentoista pisteen päähän, en muista enää aivan tarkasti, mutta taisi olla niin että sain 47 pistettä rajan ollessa 63, tai jotain vastaavaa.

      Toivottavasti saat päätöksesi tehtyä ja hyvää jatkoa joka tapauksessa.

      Poista
  8. Paljon onnea! Olin ihan varma, että pääset sisään :)

    VastaaPoista
  9. Lämpimät onnittelut! Olipas mukava lukea, että ahkeruus palkittiin. :)

    Jatkoa ajatellen: riehakasta fuksisyksyä ja tietenkin antoisia opintoja, sekä rentouttavaa loppukesää!

    ps. muista ottaa myös opiskelupaikka vastaan!

    t. blogiasi seuraillut oikkari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Odotan innolla kaikkea, mitä fuksisyksy tuo tullessaan, niin opintoja kuin uusia ihmisiä kuin niitä kuuluisia opiskelijabileitäkin.

      Opiskelupaikan otin vastaan tänä aamuna, läsnäolevaksi pitää ilmoittautua sitten kun saan kirjeen ja tiedon siitä, miten se tehdään.

      Poista
  10. Wuhuu, lämpimät onnittelut! :) Itse menetin totaalisesti järkeni kevään aikana, ja järjetön koe ei pahemmin asiaa auttanut. Parin viikon päästä saan tietää, miten kävi, mutta en kyllä yhtään usko sisäänpääsyyn..

    Joka tapauksessa, kaikkea hyvää jatkossa ja nautihan opinnoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pidän peukkuja myös sinulle, ansaitsisit kyllä paikan sen perusteella mitä olen blogiasi lukenut. Jos yhtään lohduttaa, en minäkään uskonut sisäänpääsyyni ennen sunnuntaita.

      Hyvää jatkoa sinnekin!

      Poista
  11. Tuleepas tää nyt myöhässä, kirjoittelin jo postauksen ilmestyttyä mutta ilmeisesti kännykältä laitetut kommentit ei tule perille saakka. Mutta paljon onnea vielä, ansaitsit todellakin paikkasi tiedekunnassa! Itsellenikin ko. koulun ovet aukesivat tänä vuonna, ja onhan se tunne aivan mahtava (: olisi vielä kiinnostanut tietää paljonko pisteitä sait? Tosin ymmärrän jos haluat asian pitää salaisuutena. Onnea vielä kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, lieneekö Blogger sekoillut jotain omia aikojaan. Onneksi olkoon myös sinulle ja kiitos onnitteluista, tavataan syksyllä.

      Mitä pistemääriin tulee, ne eivät olleet mitkään huikeat vaikka olivatkin selvästi yli pisterajan - tehtäväkohtaisia pisteitä en ole kysynyt, mutta veikkaan että vuosilukutehtävä verotti aika rankasti. Vähän harmittaa kyllä, mutta toisaalta sillä ei ole mitään väliä ja yritän sitä nyt itsellenikin tolkuttaa. Kuten isäni sanoo, rimaa hipoen valmistunutta lääkäriä kutsutaan silti lääkäriksi, ja pääasia on nyt, että pääsin sisälle tiedekuntaan, opintojen kanssa ehtii sitten korotella arvosanoja ja muuta, jos tarve tulee.

      Poista

Kerro toki!